Webshop

Snel effectief Legionella risico’s voorkomen met tijdelijke beheersmaatregelen

Gijsen Advies levert een groot scala aan producten, vooral gericht op (tijdelijke) beheersmaatregelen in het voorkomen van Legionella besmettingen en verontreinigingen. Soms is het niet mogelijk om direct de basis oorzaak van een bacteriologische verontreiniging weg te halen. Dan is het plaatsen van een tijdelijke voorziening een adequate oplossing om mensen veilig gebruik van drinkwaterinstallaties te kunnen garanderen. Vaak zijn dit speciale kraan en douchekoppen met specialistische Legionella filters. Binnen onze professionele webshop omgeving is een groot scala aan producten terug te vinden. Uiteraard kunnen wij u voorzien van advies en informatie hoe deze tijdelijke beheersmaatregelen snel om te zeten in een permanente oplossing voor uw situatie, maar op deze manier bent u direct verzekert van veilig (drink)water.

Als relatie van Gijsen Advies kunt u bijgaande code GIJSEN bij de bestelling toevoegen en dan krijgt u een korting op elke besteld product.

Gebruik code GIJSEN voor 5% korting

Direct naar webshop

WELKE PRODUCTEN BIEDEN WIJ AAN?

Wij leveren dagelijks uit eigen voorraad allerlei producten om als (tijdelijke) beheersmaatregel voorkoming Legionellabesmetting te dienen, hieronder valt bijvoorbeeld te denken aan:
Anti-Legionella douchekoppen
Anti-Legionella doucheslang
Anti-Legionella knijpdouche
Anti-Legionella vervangfilters
Douchepanelen
Legionella veilige kraanfilter
Legionella veilige wand- en plafonddouche
Onze uitstraling

Met het samengaan met Sansidor, hebben we onze webshop ondergebracht bij het platform www.legionelladouchekoppen.nl by Sansidor. Een professionele omgeving waar een team klaarstaat uw vragen te beantwoorden, maar vooral al uw bestellingen snel kan versturen. Click&Go: Bestellen, betalen en bezorging in een handomdraai van alle anti-legionella producten.

Snelle levering en in een veilige shop omgeving. Dat is de uitgebreide service van Gijsen Advies!
Direct naar webshop

Gebruik code GIJSEN voor 5% korting

Direct naar webshop

Een aantal klanten

Contact

Galliershof 22
5349 BV Oss

0412 64 91 20
info@gijsenadvies.nl

Certificering