Vacature: watermonsternemer met organisatietalent én administratieve ambitie

Gijsen Advies is specialist in drinkwaterinstallaties en staat garant voor praktijkgerichte oplossingen op het gebied van beheer, monsternames en risico-inventarisaties, en advies van drinkwaterinstallaties. We zijn onderdeel van Sansidor, een netwerk van professionele bedrijven die actief zijn op het gebied van water, lucht, infectiepreventie, asbest en gebouwinspecties.

Talent gezocht

We voegen graag een talent aan ons team toe:

Een breed inzetbare monsternemer, met organisatietalent en administratieve ambitie

De functie

In deze rol ben je breed inzetbaar. Je neemt watermonsters op verschillende plekken en locaties. Belangrijk werk, want deze monsters geven uitsluitsel of er een gezondheidsprobleem aanwezig is, bijvoorbeeld een Legionella verontreiniging. Daarnaast ben je ondersteunend actief op kantoor in het mooie Oss. We werken met het digitale platform Legionella Dossier; dit systeem moet ingevuld en beheerd worden. Daarnaast ben je betrokken bij het slim en optimaal plannen (van jezelf en collega’s) om de watermonsters zo effectief mogelijk te nemen bij onze opdrachtgevers.

Met of zonder ervaring

Dit is een mooie kans voor een ervaren watermonsteranalist of -inspecteur die wil doorgroeien en breder ingezet wil worden. Of voor iemand dit het vak wil leren en in de waterinspectiemarkt haar of zijn entree wil maken.

Onze droomkandidaat

Je beschikt over MBO werk- en denkniveau en bent communicatief vaardig. Je kunt zelfstandig en alleen werken (je werkt op verschillende plekken en vaak alleen), maar tegelijk kan je je administratieve en planningsrol op kantoor ook prima vervullen met een hoop plezier in een leuk team!

Natuurlijk beschik je over een rijbewijs want je krijgt een kleine bestelbus tot je beschikking. De werkzaamheden vinden plaats over in o.a. Brabant, Limburg en Gelderland (althans voornamelijk), maar je bent woonachtig op goed aanrijdbare afstand van Oss, want dat is je kantoor.

Je bent flexibel, want we zijn erg klantgericht. Dat vraagt soms om een extra stapje, even iets eerder

beginnen of later eindigen.

Wil je reageren?

Gaat je hart sneller kloppen van veilig (drink)water en wil je een afwisselende job? Kom dan snel in contact met ons.

Irene Holleman (Personeelsmanager bij Sansidor)

Bereikbaar via 06-50 40 10 86, of ih@sansidor.nl

www.sansidor.nl

Een aantal klanten

Contact

Galliershof 22
5349 BV Oss

0412 64 91 20
info@gijsenbco.nl

Certificering