Gecertificeerd, betrouwbaar en innovatief.

IJzersterk in samenwerken.

Natuurlijk zijn we BRL6010 gecertificeerd, maar evenzo belangrijk is dat we laagdrempelig en betrouwbaar zijn. We doen wat we zeggen, en we zeggen wat we doen. Simpel. Ook zijn we ijzersterk in samenwerken. Samen met Legionella Dossier, Mioto en SGS Analytics bieden we innovatieve oplossingen die legionellapreventie beheersbaar maken én zorgen voor zekerheid op het gebied van hygiëne.

In 2021 is Gijsen Advies onderdeel geworden van Sansidor. Met behoud van onze vertrouwde kwaliteit, eigen identiteit en bereikbaarheid bouwen we verder aan een breed TIC-bedrijf (Testing, Inspection en Certification). Dit doen we op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

Gijsen & BCO

Een andere partner is BCO. Met hen gaan we hand in hand op het gebied gebouwbeveiliging. We kunnen niet alleen de keerkleppen controleren, maar ook droge blusleidingen, brandkleppen, blusmiddelen en noodverlichting. Zodoende kunt u voor een totaalpakket van abonnementsvormen kiezen met maar één aanspreekpunt en één nota. Dat is gemak.

Henk Gijsen

Directeur
henk@gijsenbco.nl

Mark Ruijs

Directeur
mark@gijsenadvies.nl

Dave van der Pas

Adviseur / projectleider
dave@gijsenadvies.nl

Vincent Strik

Adviseur / projectleider
vincent@gijsenadvies.nl

Juul Megens

Junior Adviseur
juul@gijsenadvies.nl

Ingeborg Donkers

Backoffice

Ronald Diks

Servicemedewerker

Roel van Creij

Servicemedewerker

John Nederkoorn

Servicemedewerker

Dani van der Weg

Servicemedewerker

Een aantal klanten

Contact

Galliershof 22
5349 BV Oss

0412 64 91 20
info@gijsenadvies.nl

Certificering